citizen super titanium

269,00

Super Titanium
Oman tiensä kulkijoille! Valitse Super Titanium, kun vaadit kelloltasi kestävyyttä kovassakin menossa.

Tuotetunnus (SKU): 283:352 Osasto:

Citizen Super Titanium kellot ovat laadukkaita ja näyttäviä kelloja monipuolisine ominaisuuksineen. 

  • Eco-Drive
  • Vesisuojaus 10ATM (100m)
  • Akun varauksen kesto 180 päivää
  • Super Titanium
  • Safiirilasi
  • Turvalukollinen ranneke
  • Päivämäärä
  • Takuu 2 vuotta

Eco-Drive

Ekologinen kello, joka ei tarvitse paristoja. Citizen Eco-drive on Citizenin patentoima huipputeknologinen energian varastointijärjestelmä, jossa Eco-Driven aurinkopaneelit lataavat kellon akun kaikenlaisessa valossa. Eco-Drive-kelloissa akku on ympäristöystävällinen ja elohopeavapaa litiumioniakku.

 Satelite wave

Kello, joka on täsmällinen kaikilla aikavyöhykkeillä. Kello vastaanottaa täsmällisen ajan ja päivämäärän joka puolella maailmaa aikavyöhykkeestä riippumatta. nopeiten maailmassa. Kaikki Satellite Wave-kellot hyödyntävät Citizen Eco-Drive – teknologiaa.

 Super Titanium

Kello, joka on kevyt ja kestävä. Citizen Super Titanium on Citizenin patentoima nikkelivapaa ja lähes naarmutumaton titaniumpinnoite, joka on viisi kertaa kovempaa ja 40% kevyempää kuin teräs.

 Radiokontrolli

Kello, joka on sekunnilleen oikeassa ajassa. Käyttäjän kannalta tärkeintä on, että kello on aina sekunnilleen oikeassa ajassa. Citizen radiokontrolloidut kellot vastaanottavat aikasignaalin radiotaajuuudella Saksassa sijaitsevasta atomikellosta. Myös päivämäärä on aina oikea ja kello siirtyy automaattisesti kesä- ja talviaikaan.

 Vesisuojaus

Kello, joka ei säikähdä vettä. Kaikki Citizen-kellot ovat vesisuojattuja. Vesisuojausmerkintä kertoo kuinka hyvin kello kestää vedenpainetta. Kellolasin ympärillä kellonupin sisällä avattavan takakannen saumoissa on kumi-ja muovitiivisteet, jotka suojaavat koneistoa kosteuden, pölyn ja veden pääsyltä kuoren sisälle. 

 

Lisätiedot

Size

SEOName

ModelName

ProductRef

Manufacturer