citizen sports women

139,00

Tarkkuutta vauhdikkaaseen menoon, lajiin kuin lajiin. Sports-sarjan kellot ovat aktiivisen liikkujan ja urheilijan unelma.

Tuotetunnus (SKU): 319:388 Osasto:

Citizen Sports kellot ovat laadukkaita ja näyttäviä kelloja monipuolisine ominaisuuksineen. 

  • Eco-Drive 
  • Vesisuojaus 3ATM (30m) kestää kastumisen ja käytön sukelluksen aikana
  • Akun varauksen kesto täydellä latauksella 240 päivää
  • Päivämäärä
  • Ruostumaton teräs
  • Aurinkokenno kellotaulun kehällä
  • Takuu 2 vuotta

Eco-Drive

Ekologinen kello, joka ei tarvitse paristoja. Citizen Eco-drive on Citizenin patentoima huipputeknologinen energian varastointijärjestelmä, jossa Eco-Driven aurinkopaneelit lataavat kellon akun kaikenlaisessa valossa. Eco-Drive-kelloissa akku on ympäristöystävällinen ja elohopeavapaa litiumioniakku.

 Satelite wave

Kello, joka on täsmällinen kaikilla aikavyöhykkeillä. Kello vastaanottaa täsmällisen ajan ja päivämäärän joka puolella maailmaa aikavyöhykkeestä riippumatta. nopeiten maailmassa. Kaikki Satellite Wave-kellot hyödyntävät Citizen Eco-Drive – teknologiaa.

 Super Titanium

Kello, joka on kevyt ja kestävä. Citizen Super Titanium on Citizenin patentoima nikkelivapaa ja lähes naarmutumaton titaniumpinnoite, joka on viisi kertaa kovempaa ja 40% kevyempää kuin teräs.

 Radiokontrolli

Kello, joka on sekunnilleen oikeassa ajassa. Käyttäjän kannalta tärkeintä on, että kello on aina sekunnilleen oikeassa ajassa. Citizen radiokontrolloidut kellot vastaanottavat aikasignaalin radiotaajuuudella Saksassa sijaitsevasta atomikellosta. Myös päivämäärä on aina oikea ja kello siirtyy automaattisesti kesä- ja talviaikaan.

 Vesisuojaus

Kello, joka ei säikähdä vettä. Kaikki Citizen-kellot ovat vesisuojattuja. Vesisuojausmerkintä kertoo kuinka hyvin kello kestää vedenpainetta. Kellolasin ympärillä kellonupin sisällä avattavan takakannen saumoissa on kumi-ja muovitiivisteet, jotka suojaavat koneistoa kosteuden, pölyn ja veden pääsyltä kuoren sisälle.  

Lisätiedot

Size

SEOName

ProductRef

Manufacturer