Kauppa- ja toimitusehdot

Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voitte siis näin tutustua 14 päivän ajan (vastaanottamisesta) OTTO designista tilaamiinne tuotteisiin sekä varmistua ostopäätöksestänne. Ellei tuote vastaa odotuksianne, voitte vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautuksen voi jättää postin kuljetettavaksi maksutta osoitteella OTTO design, Tähtimötie 3 D 16, 02620 Espoo.

Maksutavat

Valitsemanne tuotteen voitte maksaa yleisimmillä maksukorteilla Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla tai nettipankissa. 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector
Jousto
OP Osta laskulla
AfterPay
Mash

 

Verkkokauppaostoksenne voitte maksaa myös PayPal:llä.

 PayPal Acceptance Mark

Jos haluatte palauttaa maksamanne tuotteen 14 päivän kokeiluajan jälkeen, palautamme maksun viipymättä. Maksetun summan palautus käy nopeimmin ja vaivattomammin, kun ilmoitatte tuotepalautuksen yhteydessä tilinumeron, johon summan voi palauttaa.

Toimitustavat - ja kulut/nouto

Jos tuotteita ostetaan kaksi tai enemmän, ne saattavat saapua erilliskuljetuksina. Jokaisen tuotteen kuljetusajankohta riippuu sivustoilla sille määritellystä toimitusajasta. Toimituskulut vaihtelevat tuotteiden välillä riippuen tuotteen koosta ja painosta. Toimituskulut on nähtävissä viemällä tuote kassalle. 

OTTO design verkkokaupan tuotteet toimittaa teille posti.


Posti 16 palvelu: Kun tilaus on käsitelty ja toimitettu postiin, niin tuote on noudettavissa lähimmästä postikonttorista 1-2 arkipäivän kuluttua. Katso postin toimitusaikalaskuri (lähtöpostinumero on 02620)

http://www.posti.fi/yritysasiakkaat/posti-palvelee/tyokalut-ja-lomakkeet/katso-toimitusaika.html

Ostamasi tuotteen voi myös noutaa myyjältä ilman toimituskulua. Noutoaika sovitaan erikseen myyjän kanssa. 

Takuu

Takuuehdot OTTO designin tuotteilla on täydelliset valmistajan myöntämät takuuehdot. Takuuajat ja -ehdot vaihtelevat tuotteittain. Tuotekohtaiset takuuajat on ilmoitettu tuotetiedoissa verkkokaupassamme. Takuu lasketaan alkavaksi, kun tilattu tavara on toimitettu asiakkaalle. Takuu on täysimääräisesti voimassa ilman erillistä takuutodistusta.

Tietosuojaseloste 

Tietosuojaselosteesta käy ilmi kuinka asiakas saa tiedon ja miten henkilötietoja käsitellään OTTO design verkkokaupassa.

Rekisterin pitäjä ja yhteystiedot

OTTO design Oy

Tähtimötie 3 D 16

02620 Espoo

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö:

Matti Keski-Pukkila

matti.keski-pukkila@ottodesign.fi

Puh. 0407200183

Rekisterin nimi

OTTO design Oy:n Verkkokaupan asiakasrekisteri

Mitä tietoja minusta kerätään?

verkkopalvelussa asioimisesta kerääntyvät tiedot

ostohistoria: tilatut tuotteet ja niiden hinnat

tilausten toimitustiedot: valittu toimitustapa, toimitusosoite ja toimituksen hinta

Mihin tietoja käytetään?

verkkokauppatilausten ja -palautusten käsittelyyn

tilausten toimittamiseen ja asiakkuuden hoitamiseen liittyvään tiedottamiseen ja viestintään

Miten minusta kerätyt tiedot säilytetään ja suojataan?

Sähköisesti rekisterinpitäjän omassa tietokannassa Suomessa. Henkilötiedot säilytetään siten, että asiattomilla ei ole niihin pääsyä. Asiakasrekisterin tiedot on tallennettu järjestelmään, jota ovat oikeutettuja käyttämään ainoastaan ennalta määritellyt henkilöt käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämällä. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Järjestelmä on suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.

 Kuka käsittelee minusta tallennettuja tietoja?

OTTO design verkkokaupan asiakasrekisteriin on luku- ja muokkausoikeus ainoastaan verkkokaupan järjestelmän pääkäyttäjällä.

Miten kauan tietojani säilytetään?

Tilausjärjestelmä tuottaa aineiston ostosten sähköiseen kuittiarkistoon. Lakiin perustuva kuittien säilytysaika on 6 vuotta verovuoden päättymisestä, jonka vuoksi tiedot säilytetään 7 vuotta viimeisen tilauksen ajankohdasta.

Millaisia oikeuksia minulla on?

OTTO design verkkokaupan asiakkaalla on oikeus saada tietoonsa järjestelmässä olevat hänestä tallennetut tiedot ja pyytää itsestään tallennettujen tietojen oikaisemista.

Miten saan tietooni minusta tallennetut tiedot?

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä matti.keski-pukkila@ottodesign.fi. Voit pyytää järjestelmään tallennetut tiedot itsellesi kirjoittamalla pyynnön sähköpostilla. OTTO design Oy:n tulee voida todentaa henkilöllisyytesi, joten pyynnön tulee olla riittävästi yksilöity. Ilmoitamme sinulle, jos emme pysty toteuttamaan pyyntöäsi esim. lakisääteisen säilytysvelvollisuuden vuoksi.

Miten pyydät tietojeni poistamista tai oikaisemista?

Voit tehdä pyynnön osoitteeseen matti.keski-pukkila@ottodesign.fi. OTTO design Oy:n tulee voida todentaa henkilöllisyytesi, joten pyynnön tulee olla riittävästi yksilöity. Huomioithan, että joissain tapauksissa kaikkea tietoa ei voida poistaa, koska lainsäädäntö vaatii säilyttämän osan asiakkaaseen liittyvästä tiedosta.

Luovutetaanko tietojani kolmansille osapuolille?

Luovutamme joitakin tietoja kolmansille osapuolille, jos ne ovat välttämättömiä esimerkiksi tilauksen toimittamisen tai maksamisen kannalta.

Välitämme tietoja

  • maksunvälittäjälle
  • maksunvälittäjän kautta luottoyhtiölle, kun asiakas on valinnut maksutavaksi luottoyhtiön laskun tai erämaksun

Evästeet

OTTO design verkkokaupalla ei ole käytössä evästeitä

 


 

 

© 2020 OTTO DESIGN Tähtimötie 3 D 16 - 02620 ESPOO, FINLAND - Y-tunnus 2036885-7