Kauppa- ja toimitusehdot

Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voitte siis näin tutustua 14 päivän ajan (vastaanottamisesta) OTTO designista tilaamiinne tuotteisiin sekä varmistua ostopäätöksestänne. Ellei tuote vastaa odotuksianne, voitte vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautuksen voi jättää postin kuljetettavaksi maksutta osoitteella OTTO design, Tähtimötie 3 D 16, 02620 Espoo.

Maksutavat

Valitsemanne tuotteen voitte maksaa yleisimmillä maksukorteilla Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla tai nettipankissa. Voitte valita myös osamaksun: Joustorahan, Everyday tai Collector. 


Verkkokauppaostoksenne voitte maksaa myös PayPal:llä.

 PayPal Acceptance Mark

Jos haluatte palauttaa maksamanne tuotteen 14 päivän kokeiluajan jälkeen, palautamme maksun viipymättä. Maksetun summan palautus käy nopeimmin ja vaivattomammin, kun ilmoitatte tuotepalautuksen yhteydessä tilinumeron, johon summan voi palauttaa.

Toimitustavat - ja kulut/nouto

Jos tuotteita ostetaan kaksi tai enemmän, ne saattavat saapua erilliskuljetuksina. Jokaisen tuotteen kuljetusajankohta riippuu sivustoilla sille määritellystä toimitusajasta. Toimituskulut vaihtelevat tuotteiden välillä riippuen tuotteen koosta ja painosta. Toimituskulut on nähtävissä viemällä tuote kassalle. 

OTTO design verkkokaupan tuotteet toimittaa teille posti.


Posti 16 palvelu: Kun tilaus on käsitelty ja toimitettu postiin, niin tuote on noudettavissa lähimmästä postikonttorista 1-2 arkipäivän kuluttua. Katso postin toimitusaikalaskuri (lähtöpostinumero on 02620)

http://www.posti.fi/yritysasiakkaat/posti-palvelee/tyokalut-ja-lomakkeet/katso-toimitusaika.html

Ostamasi tuotteen voi myös noutaa myyjältä ilman toimituskulua. Noutoaika sovitaan erikseen myyjän kanssa. 

Turvallisuus

Tilauksen yhteydessä antamanne asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia. Emme luovuta myöskään yhteistyökumppaneillemme antamianne henkilötietoja. Kävijäliikenteen seurannassa käytettävä tieto on anonyymia.

Takuu

Takuuehdot OTTO designin tuotteilla on täydelliset valmistajan myöntämät takuuehdot. Takuuajat ja -ehdot vaihtelevat tuotteittain. Tuotekohtaiset takuuajat on ilmoitettu tuotetiedoissa verkkokaupassamme. Takuu lasketaan alkavaksi, kun tilattu tavara on toimitettu asiakkaalle. Takuu on täysimääräisesti voimassa ilman erillistä takuutodistusta.

 

 

© 2018 OTTO DESIGN Tähtimötie 3 D 16 - 02620 ESPOO, FINLAND - Y-tunnus 2036885-7